Εμμανουήλ Κουτσάκης, ο μικρός «Μπετόβεν» της Κρήτης (Βίντεο)

Υπό τις μουσικές συνθέσεις του 7χρονου Εμμανουήλ Κουτσάκη – πρεσβευτή του Olympic Day Run – πραγματοποιήθηκαν τα 5α βραβεία Ολυμπισμού, από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Για μία ακόμη φορά ο μικρός «Μπετόβεν» της Κρήτης μας κάνει ξανά περήφανους με τις μουσικές δημιουργίες του.

Αν και είναι πολύ μικρός ο Εμμανουήλ Κουτσάκης (που κατάγεται έχει καταφέρει να θεωρείται ως παιδί – θαύμα καθώς μόλις τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε να ασχολείται με το πιάνο και σήμερα, μπορεί να παίξει εξαιρετικά καλά διάφορα κομμάτια στο πιάνο.

Υπό τις μουσικές συνθέσεις του 7χρονου Εμμανουήλ Κουτσάκη – πρεσβευτή του Olympic Day Run – πραγματοποιήθηκαν τα 5α βραβεία Ολυμπισμού, από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πιάνο από τον 7,5 ετών ταλαντούχο πιανίστα Εμμανουήλ Κουτσάκη, ambassador του ‘’Olympic Family Run’’ 1,5 Km που γίνεται στο πλαίσιο του ‘’Olympic Day Run’’ Greece, ο οποίος μάγεψε με την μουσική του το κοινό.

Τίμησε μεταξύ άλλων την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ελίνα Τζένγκο και την ομάδα χάντμπολ της Πυλαίας για την κατάκτηση του κυπέλλου ανδρών. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η ΕΡΤ3.

 maleviziotis.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί