Υπόθεση τράφικινγκ: Απαλλακτική για όλους τους κατηγορούμενους η πρόταση του εισαγγελέα

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την υπόθεση τράφικινγκ της Ηλιούπολης.

Δείτε:

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης – Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο

Οργανωμένο κύκλωμα πίσω από την υπόθεση της Ηλιούπολης – 10 ακόμα γυναίκες υπό το καθεστώς που ζούσε η 18χρονη

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό – Είχε την κόρη του στο ίδιο σπίτι με τη 18χρονη

Και δεύτερη κοπέλα έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του αστυνομικού στην Ηλιούπολη – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ηλιούπολη: Η ΕΛΑΣ άφησε τον αστυνομικό να εξαφανίσει το λάπτοπ του

Το δικαστήριο καλείται να βγάλει απόφαση μετά τις σοβαρές καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας που έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους κατηγορουμένους. Πρόκειται για τον 40χρονο αστυνομικό που κατηγορείται ότι την βίαζε και εξέδιδε, τον πατέρα του θύματος που καταγγέλλεται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών και τον πρώην σύντροφό της που κατηγορείται ότι την εξέδιδε όσο ήταν ανήλικη. Ακόμη δύο άτομα κατηγορούνται ως συνεργοί του αστυνομικού σε εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα.

Η πρόταση σοκ του εισαγγελέα ήταν απαλλακτική για τους κατηγορούμενους, αφού κατά τη γνώμη του, η καταγγέλλουσα μπορούσε να πάρει άλλο δρόμο, δεν παραπλανήθηκε από μηχανισμούς τράφικινγκ και πως η ίδια επέλεξε τη ζωή της για να κερδίσει την οικονομική της χειραφέτηση.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι κατηγορίες για μαστροπεία και βιασμό δεν αποδείχτηκαν σε καμία περίπτωση, ούτε για τον αστυνομικό ούτε για τον πατέρα της και πως το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων δεν θεμελιώνεται.

Ο 40χρονος αστυνομικός προτάθηκε ως ένοχος μόνο για ενδοοικογενειακή βία και ο πατέρας μόνο για οπλοκατοχή (κατοχή μεταλλικής ράβδου). Για τους άλλους κατηγορούμενους η πρόταση είναι απαλλακτική.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί