Ηλιούπολη: Η ΕΛΑΣ άφησε τον αστυνομικό να εξαφανίσει το λάπτοπ του

Νέα ερωτήματα για τους χειρισμούς της ΕΛΑΣ στην ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα τη 18χρονη στην Ηλιούπολη

Εγκληματική αμέλεια έδειξε η αστυνομία στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Ηλιούπολη με τη σεξουαλική εκμετάλλευση 18χρονης κοπέλας από αστυνομικό. Όπως αποκαλύπτεται, την ώρα της σύλληψης του αστυνομικού στην Ηλιούπολη, η ΕΛΑΣ του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Mega, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θα καλούσε τον δικηγόρο του. Ωστόσο, ο ίδιος επικοινώνησε με τον συνεργό του από τον οποίο ζήτησε να εξαφανίσει ένα λάπτοπ με όλα τα στοιχεία που περιείχε, όπως βίντεο και φωτογραφίες που «καίνε» τον αστυνομικό.

Στο μεταξύ, πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τον λόγο που δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του προφυλακισθέντος αστυνομικού. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

«Aκόμα περιμένουμε απαντήσεις από τους κύριους της ΝΔ και τον κ. Χρυσοχοΐδη και απαντήσεις δεν παίρνουμε. Καταλαβαίνετε ότι το μήνυμα που στέλνετε με αυτή τη στάση είναι “μην μιλάτε”; Καταλαβαίνετε ότι φαίνεστε σαν να θέλετε κάποιους να καλύψετε;» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η δικηγόρος της 18χρονης Αντωνία Λεγάκη αποκάλυψε ότι άλλες τρεις κοπέλες- θύματα ζητούν από τις Αρχές ασφάλεια για να μιλήσουν.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηλιούπολη: Η ΕΛΑΣ άφησε τον αστυνομικό να εξαφανίσει το λάπτοπ του”

  1. η Ρένα ήταν έντιμη

    Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ με το στόμα της ηλικιωμένης πρώην ιερόδουλου Ρένας, μίλησε για δημόσιες και ιδιωτικιές… Από τη μια τα κορίτσια – θύματα μαστροπών, από την άλλη οι σύζυγοι – τρόπαια. Το εμπόρευμα είναι το ίδιο, απλά στη μία περίπτωση η γυναίκα είναι θύμα, στη δεύτερη ελεύθερη επαγγελματίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί