3 βραβεία Healthcare Business Awards 2020 για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο

            Τρία ασημένια βραβεία (Silver) απέσπασε το Γ.Ν. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» στο φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό Healthcare Business Awards που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύοντας την πρωτοβουλία, τις βέλτιστες πρακτικές, την επιχειρηματική αριστεία και ηθική σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι Αττικής.

                Συγκεκριμένα, το Γ.Ν. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» ξεχώρισε στην κατηγορία «Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου» για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος εξειδικευμένης εκπαίδευσης όλου του προσωπικού για τα μέτρα πρόληψης διασποράς και έκθεσης στον ιό SARS-CοV-2 από το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το Γραφείο Ελέγχου Λοιμώξεων του Νοσοκομείου μας.

                Η δεύτερη βράβευση αφορά στην κατηγορία «Ποιότητα υπηρεσιών» και τη μέτρηση του βαθμού ικανοποίησης ασθενών και την αξιολόγηση παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω SMS, μία μέθοδος που εφαρμόζει το Νοσοκομείο το τελευταίο χρονικό διάστημα με σκοπό να εντοπίσει αδυναμίες στις διαδικασίες και να προσανατολιστεί στην αναβάθμιση τους.

                Το τρίτο βραβείο αντιπροσωπεύει τη διάκριση του Νοσοκομείου στην κατηγορία «e-health» και αναφέρεται στους διαδραστικούς σταθμούς πληροφόρησης (InfoKiosks) με εφαρμογές για κράτηση ή επικύρωση ραντεβού και 3D πλοήγηση στους χώρους του Νοσοκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί