Με εντολή Πατούλη συνελήφθησαν «αφισοκολλητές» του ΣΥΡΙΖΑ

«Ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο την παράνομη αφισορύπανση και θέσαμε όλους προ των ευθυνών τους»

Με την κατηγορία ότι κολλούσαν παράνομα αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ  για τη σημερινή εκδήλωση στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο, προσήχθησαν, την Παρασκευή, δύο άτομα ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούληςζητούσε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-ota.gr όπου φιλοξενείται και η δήλωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, επισημαίνει ότι «από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο την παράνομη αφισορύπανση και θέσαμε όλους προ των ευθυνών τους. Η σημερινή εξέλιξη με τη σύλληψη των αφισοκολλητών αποστέλλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η περίοδος της ανοχής σε αυτά τα φαινόμενα έχει τελειώσει. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην ασφάλεια των οδηγών είναι αδιαπραγμάτευτο».

Ο κ. Πατούλης στην επιστολή επισύναψε και αυτήν που απέστειλε προς όλους τους δημάρχους της Αττικής και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου αναφέρει «το νέο κρούσμα που παρατηρήθηκε» την  Παρασκευή, δηλαδή «αφίσες διαστάσεων 1,80×0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου».

Επιπλέον ο περιφερειάρχης Αττικής με κοινοποίηση της επιστολής του προς τον διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, του ζητά να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες καθώς «συνεχίζεται το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης», και όπως σημειώνει «τίθεται σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας».

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Με εντολή Πατούλη συνελήφθησαν «αφισοκολλητές» του ΣΥΡΙΖΑ”

  1. Anti-logos

    Όχι ότι έχει σημασία για όσους στερούνται παντελώς τσίπας και από το DNA τους απουσιάζει το αίσθημα της ντροπής, αλλά άντε να δούμε τι θα γίνει στην επόμενη αφισοκόλληση των καραδεξιών του τσίρκου τους.
    Προφητεία:: Να δεις που η δεν θα τις δουν καθόλου, ή θα έχουν εξασφαλίσει τις “απαιτούμενες άδειες”(!). Πας στοίχημα χρυσοκάνθαρε εντελλόμενε??

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί