Ο άνθρωπος που στις εκλογές έστησε προεκλογικό περίπτερο πάνω σε πεζοδρόμιο και σε λωρίδα για τυφλούς κατεβάζει υπερήφανος αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ

Παρουσίασε την εντολή που έδωσε σε εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής ως «πλήγμα» στην παρανομία

Ως πλήγμα στην «παρανομία» παρουσιάζει με επίσημη ανακοίνωσή του (Σάββατο 22/2) ο Γ. Πατούλης, την εντολή που έδωσε σε εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής να κατεβάσουν αφίσες για τη σημερινή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Tae Kwon Do του Φαλήρου.

«Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εργαζόμενοι και συνεργεία της Περιφέρειας μετέβησαν σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής για την αποξήλωση αφισών που αναρτήθηκαν παράνομα» αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας όπου διαβάζουμε πως οι εν λόγω αφίσες «είχαν αναρτηθεί στην κεντρική νησίδα κατά μήκος όλης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στη Συγγρού από  το ύψος της οδού Λαγουμιτζή μέχρι το Ωνάσειο και στα δύο ρεύματα και στην παραλιακή από τη συμβολή της με τη Συγγρού μέχρι το Πάρκο Φλοίσβου, επίσης και στα δύο ρεύματα». Έγλημα καθοσιώσεως!

Και το καταπολέμησε ο ίδιος άνθρωπος που στις περιφερειακές εκλογές είχε στήσει το προεκλογικό του περίπτερο πάνω σε πεζοδρόμιο και στην ειδική λωρίδα οδηγό όδευσης για τους τυφλούς!

Συνέλαβαν τους αφισοκολλητές!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Έθνος», μετά από επιστολή του περιφερειάρχη Αττικής με την οποία ζήτησε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών  «συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι κολλούσαν τις αφίσες και στη συνέχεια με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι»…

Ο Γ. Πατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση, :

« Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας οι οποίοι αν και Σάββατο, ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στην παραίνεση μου να βγουν και να καθαρίσουν κεντρικούς δρόμους της Αττικής, από την παράνομη αφισορύπανση η οποία είναι εις βάρος του περιβάλλοντος και κρύβει κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών.

Οι εργαζόμενοι μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και επέδειξαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τους νόμους και συνεχίζουν να παρανομούν, επιδεικνύοντας απίστευτη ανευθυνότητα.

Τις προηγούμενες μέρες ζήτησα την παρέμβαση των Δήμων, της Τροχαίας και της Εισαγγελίας,  προκειμένου να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.

Αν και δεν είναι αρμοδιότητά μας,  ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αδιαφορεί, εις βάρος της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Υπεράνω των νόμων δεν είναι κανείς».

Left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί