Ισόβια στον πατροκτόνο των Καμινίων

Εκδικάστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, η υπόθεση πατροκτονίας που είχε συγκλονίσει το Ηράκλειο, τον Αύγουστο του περασμενου έτους.

Στον 49χρονο δράστη επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Δείτε:

Ηράκλειο: Γιος σκότωσε τον πατέρα του

Η οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Λίγο μετά που αφέθηκε ελεύθερος, σκότωσε τον πατέρα του…

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην περιοχή των Καμινίων, όταν πατέρας και γιος διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μαχαιρώσει τον ηλικιωμένο πατέρα του στον θώρακα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τότε τον ηλικιωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 49χρονος γιος, πατέρας ο ίδιος 3 παιδιών, ήταν τοξικομανής, γνωστός στις αρχές και λίγες ώρες νωρίτερα είχε και πάλι βιαιοπραγήσει κατά του άτυχου πατέρα του.

Το προηγούμενο επεισόδιο είχε σημειωθεί την προηγούμενη ημέρα, με τον 49χρονο να συλλαμβάνεται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και να οδηγείται στην εισαγγελία. Το πρωί της ίδιας μέρας είχε αφεθεί ελεύθερος και επέστρεψε στο σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα, σε νέο επεισόδιο με τον πατέρα του, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον τραυμάτισε βαριά, ενώ στη συνέχεια βγήκε στους δρόμους και κατέληξε σε φαρμακείο της περιοχής, όπου είπε τί είχε συμβεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί