Η οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Λίγο μετά που αφέθηκε ελεύθερος, σκότωσε τον πατέρα του…

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εξελίχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, με τον 49χρονο γιο να σκοτώνει με μαχαίρι τον 80χρονο πατέρα του. Ο 49χρονος γιος, πατέρας ο ίδιος 3 παιδιών, είναι τοξικομανής, γνωστός στις αρχές και λίγες ώρες νωρίτερα είχε και πάλι βιαιοπραγήσει κατά του άτυχου πατέρα του.

Το προηγούμενο επεισόδιο είχε σημειωθεί την προηγούμενη ημέρα, με τον 49χρονο να συλλαμβάνεται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και να οδηγείται στην εισαγγελία. Χθες το πρωί είχε αφεθεί ελεύθερος και επέστρεψε στο σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα, σε νέο επεισόδιο με τον πατέρα του, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον τραυμάτισε βαριά, ενώ στη συνέχεια βγήκε στους δρόμους και κατέληξε σε φαρμακείο της περιοχής, όπου είπε τί είχε συμβεί. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και μετέφερε τον ηλικιωμένο στο ΠΑΓΝΗ όπου κατέληξε, ενώ ο δράστης συνελήφθη μέσα στο φαρμακείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (23.08.2018.) το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 80χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κατηγορείται ότι χθες το βράδυ με την  χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο (έξω  από την οικία τους)

Στο σημείο μετέβησαν, άμεσα αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 49χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Δείτε επίσης

Ηράκλειο: Γιος σκότωσε τον πατέρα του

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί