Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου

Σε μια δωρεά ζωής που θα προσφέρει πολλά στον τομέα της πρόληψης και στην ενίσχυση του ιατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου προχώρησε πριν από μερικές μέρες η οικογένεια Μανουρά.

Η οικογένεια Μανουρά, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, διαπιστώνοντας την έλλειψη του μηχανήματος μετά από ένα περιστατικό υγείας ενός μέλους της οικογένειας, δώρισε στο Κέντρο Υγείας του Αρκαλοχωρίου ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα υπερήχων το οποίο δίδει τη δυνατότητα στους χρήστες-ιατρούς να προσφέρουν άμεσες, γρήγορες και ολοκληρωμένες εξειδικευμένες εξετάσεις, διαμέσου μιας σταθερής και εξαιρετικής ποιότητας εικόνας.

Παράλληλα το μηχάνημα της δωρεάς της οικογένειας παρέχει τη δυνατότητα μείωσης του χρόνου εξέτασης, η οποία πραγματοποιείται πλέον ευκολότερα και αποτελεσματικότερα στο Κέντρο Υγείας του Αρκαλοχωρίου.

Η σεμνή τελετή παράδοσης του μηχανήματος των υπερήχων από τον Στεφανή Μανουρά, πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές και το μηχάνημα παρέλαβε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου κ. Μαρία Μπαθιανάκη, η οποία αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Μανουρά για τη σημαντική αυτή δωρεά τόνισε ότι «το μηχάνημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου να αναπτύξει σημαντικές ιατρικές δραστηριότητες και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο ανθρώπους που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί