Η απονομή του χρυσού στον Μίλτο Τεντόγλου – Του ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στα Γρεβενά (Βίντεο)

Η μεγάλη στιγμή της απονομής ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής (10/8) για τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο 20χρονος αθλητής του μήκους, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, είναι και με τη βούλα ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος.

Δείτε: Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου!

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η απονομή του μεταλλίου σε ειδικό χώρο για τον τελικό που έγινε την Τετάρτη (08/08).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου σε όλη τη διάρκεια του τελικού βρισκόταν μέσα στα μετάλλια. Ωστόσο, στο πέμπτο του άλμα προσγειώθηκε στα 8,25μ. και εξασφάλισε το χρυσό. Αυτό ήταν και το πρώτο μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών για τον 20χρονο πρωταθλητή ο οποίος ήδη είχε ανέβει αρκετές φορές στο βάθρο στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Όλα αυτά για έναν αθλητή ο οποίος ξεκίνησε κάνοντας παρκούρ και που από τα πρώτα του βήματα έκανε τους πάντες να αναγνωρίσουν το ταλέντο του.

Δείτε το video της απονομής από τον Περικλή Ιακωβάκη:

Αποθεωτική υποδοχή ετοιμάζουν στον πρωταθλητή Ευρώπης στα Γρεβενά – Δείτε το graffiti που έφτιαξαν

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, έκανε τους ανθρώπους στα Γρεβενά, απ’ όπου κατάγεται, να νοιώσουν υπερήφανοι και μάλιστα ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη υποδοχή.

Στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου βρίσκονται τα καφέ, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ιδιοκτήτης του fuit art cafe και φίλος του αθλητή του μήκους, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό graffiti μπροστά από το μαγαζί του, με το οποίο θα υποδεχτεί η πόλη τον 20χρονο πρωταθλητή.

Το graffiti απεικονίζει την σκιά ενός άλτη στο μήκος και γράφει στα αγγλικά «welcome home champion», δηλαδή «καλώς ήρθες πρωταθλητή».

sport24.gr, filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί