Το (ένα ακόμα) ψέμα Μητσοτάκη: Η φέτα κοστίζει 6 ευρώ – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ναι, 6 ευρώ το μισό κιλό (εικόνες)

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απάντηση με στοιχεία στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ισχυρισμό ότι δήθεν η φέτα κοστίζει 6,26 ευρώ το κιλό στην Ελλάδα δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, παραθέτοντας τιμές από διαφορετικά σούπερ μάρκετ.

Δείτε:

Σόου αλαζονείας από τον Κ. Μητσοτάκη στη βουλή για την ακρίβεια: Για ακόμα μια φορά εμπαίζει τους πολίτες (Βίντεο)

Στ. Κασσελάκης για την ομιλία Μητσοτάκη: «Δεν πρόσεχε, θα έδενε τα κορδόνια του»

Σ. Φάμελλος: «Κάνετε τα πάντα για να βγάζουν περισσότερα οι κολλητοί σας και να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι» (Βίντεο)

«Μας πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσουμε τι εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζοντας πως η φέτα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 ευρώ. Αρχικά ψάξαμε μήπως βρούμε τη συγκεκριμένη φέτα που πωλείται σε, οφείλουμε να ομολογήσουμε, αυτή την πολύ καλή τιμή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει με νόημα:

«Τελικά όμως μάλλον κατανοήσαμε τι εννοούσε. Όπως ο Κώστας Σκρέκας ενημέρωσε τους καταναλωτές το Πάσχα πως η λύση για πιο φθηνό αρνί είναι το μικρότερο αρνί, προφανώς και ο κ. Μητσοτάκης εννοούσε πως η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα. Γιατί όντως το μισό κιλό το βρήκαμε σε αυτή την εξαιρετική τιμή».

Ακολουθούν τα στοιχεία που παραθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα

Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί