Στ. Κασσελάκης για την ομιλία Μητσοτάκη: «Δεν πρόσεχε, θα έδενε τα κορδόνια του»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης τη φράση του πρωθυπουργού στη Βουλή ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε χθεσινή ανάρτησή του συνέκρινε δήθεν τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε φωτογραφίες από τα προϊόντα που περιείχε το χθεσινό βίντεο αναφορικά την τιμή του ελαιόλαδου στη Γερμανία και στην Ελλάδα και δεν παρέλειψε να σημειώσει με αφορμή τα παπούτσια με το λογότυπο της ΝΔ που απέκτησε πρόσφατα ο Κ. Μητσοτάκης για επικοινωνιακούς σκοπούς ότι «δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του».

Νωρίτερα, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πείτε στον αρχηγό σας την επόμενη φορά που θα κάνει σποτάκι να συγκρίνει παρεμφερή προϊόντα, όχι κανονικό λάδι με βιολογικό και σε άλλη συσκευασία».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο χθεσινό του βίντεο σημείωνε ότι στην Ελλάδα τα 750 ml έξτρα παρθένου ελαιόλαδου πωλούνται αντί 15,17 ευρώ, στο Βέλγιο πωλούνται 8,95 ευρώ και στη Γερμανία 10,69 ευρώ. «Όταν το νούμερο 1 προϊόν που παράγει η Ελλάδα, είναι πιο ακριβό στην Ελλάδα από ό,τι σε χώρες που δεν έχουν ούτε ένα ελαιόδεντρο, ε τότε κάποιος παίζει μαζί μας».

«Ο πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό.

Βιολογικό λάδι 750ml στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών: 10,69€.

Βιολογικό λάδι 750ml στην Ελλάδα: 15,17€

Είναι ακριβώς τα προϊόντα που παρέθεσα στο βίντεό μου.

Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…» αναφέρει χαρακτηριστικά στη σημερινή ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί