Το προεκλογικό βίντεο του ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

Δημοσιεύθηκε και ανέβηκε στα social media το τηλεοπτικό σποτ της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά  εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Το κείμενο του τηλεοπτικού σποτ: 

Όποιοι σου λένε «Στείλε με στις Βρυξέλλες να βελτιώσω τη ζωή σου» σού λένε ψέματα.

Όπως στο Φεγγάρι δεν υπάρχει έλλειμμα οξυγόνου, απλά δεν υπάρχει οξυγόνο, έτσι και στις Βρυξέλλες: Το πρόβλημα δεν είναι το έλλειμμα αλλά η ανυπαρξία Δημοκρατίας.

Η ευρωβουλή δεν είναι παρά μια βιτρίνα που πίσω της οι ισχυροί κάνουν ό,τι θέλουν.

Τότε γιατί να ψηφίσεις στις ευρωεκλογές της 9η Ιουνίου;

Επειδή όταν η Δημοκρατία έχει καταργηθεί τότε είναι που η ψήφος σου γίνεται ανεκτίμητη στη μάχη που μαζί δίνουμε ξανά και ξανά για τη Δημοκρατία.

Επειδή η ψήφος σου είναι η ευκαιρία σου να προστατευτείς, να ακουστείς, να τους ενοχλήσεις, ψηφίζοντας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά.

Επειδή γνωρίζεις ότι η ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά και θέλουμε και μπορούμε να ρίξουμε τις μάσκες τους στην Ευρωβουλή. Ότι αν μας στείλεις εκεί, μαζί με τα ΜέΡΑ25 Γερμανίας και Ιταλίας, με την Clare Daly και τον Mick Wallace από την Ιρλανδία, θα ξεσκεπάζουμε τα ψέμματά τους. Ότι θα παίρνουμε σωστές θέσεις που τους ενοχλούν.

Παίρνουμε θέση για το δίκιο των πολλών! Θέση που ενοχλεί τα φαντς, το καρτέλ ενέργειας, τους εμπόρους της υγείας, της παιδείας, του νερού και των όπλων.

Παίρνουμε θέση υπέρ της εργασίας! Θέση που ενοχλεί τους πρωταγωνιστές της εκμετάλλευσης, της αισχροκέρδειας, της λεηλασίας Ανθρώπων και Φύσης.

Παίρνουμε θέση κατά των εξορύξεων! Θέση που ενοχλεί τα αρπακτικά που βαφτίζουν πράσινες τις καταστροφές τους και κρύβονται πίσω από πράσινα τιμολόγια, από πράσινα άλογα, για να κάνουν μισθωτούς, αγρότες και νεολαία να πληρώνουν τον λογαριασμό της κλιματικής καταστροφής.

Παίρνουμε θέση για την Παλαιστίνη, την Ελευθερία, τα ίσα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ειρήνη! Θέση που εξοργίζει ένας πολεμοχαρές σύστημα συνένοχο στην γενοκτονία, σε ατελείωτους πολέμους, στην κατάλυση της Δημοκρατίας – ακόμα και βασικών αρχών για τις οποίες, δήθεν, κόπτεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απέναντί μας, ένα σύστημα που μας λοιδορεί, μας αποκλείει, μας μηνύει, μας διώκει, μας πολεμά με κάθε τρόπο. Με τη δική σου ψήφο, μαζί μας

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΕΣΗ…

…ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!

ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί