Μαθητές και καθηγητές του 3ου Λυκείου συγκέντρωσαν χρήματα για το Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου

Την αγάπη τους για τα ζώα και το Κυνοκομείο Ηρακλείου εκδήλωσαν εμπράκτως οι μαθητές και καθηγητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου συγκεντρώνοντας χρηματικό ποσό που διατέθηκε για την ενίσχυσή του.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές και καθηγητές με το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν, αγόρασαν φάρμακα και παιχνίδια για τα ζωάκια του Κυνοκομείου Ηρακλείου. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την προτροπή και το συντονισμό της  προϊσταμένης του τμήματος Πολιτισμού & Εθελοντισμού, Εύης Μαρτιμιανάκη με  τη συνεργασία της κτηνιάτρου κυρίας Σοφίας Μελιδόνη και των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού, Αντιδημάρχου, Φιλαρέτης Δαφέρμου – Χρονάκη και Πολιτισμού (με αρμοδιότητες για το Κυνοκομείο Ηρακλείου), Αντιδημάρχου Ρένας Παπαδάκη-Σκαλίδη).

Το υλικό παραδόθηκε  στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» στο κτίριο Ανδρόγεω, όπου έγινε παράλληλα και παρουσίαση στους μαθητές για τη φιλοζωία και το Κυνοκομείο Ηρακλείου, παρουσία των Αντιδημάρχων αλλά και της Εύης Μαρτιμιανάκη.

 Στους μαθητές, που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την παρουσίαση, δόθηκε ως ευχαριστήριο δώρο ένα πρωτότυπο «σκίτσο». 

Οι Αντιδήμαρχοι Εθελοντισμού και Πολιτισμού ευχαρίστησαν τους μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου και τους καθηγητές τους για την ευαισθησία που επέδειξαν και τη συγκέντρωση των χρημάτων προκειμένου να γίνει η προμήθεια  φαρμάκων για τα ζώα του Κυνοκομείου.

Η πράξη αυτή μας γεμίζει χαρά και σιγουριά ότι τα παιδιά προδιαγράφουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον και ως αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες θα ενεργούν με πλήρη ενσυναίσθηση και με γνώμονα την αγάπη, και το σεβασμό για τα ζώα, συμβάλλοντας έτσι στην πολιτιστική αναβάθμιση της κοινωνίας μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί