“ΖΩΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ: Αθλητισμός & Προσωπική Ανάπτυξη στο Παιχνίδι της Ζωής”

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΛΑΒΡΥΣ και το Retreat in Crete με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση που συνδυάζει την προσωπική ανάπτυξη με την αθλητική δράση, με τίτλο “Ζωή σε Κίνηση: Αθλητισμός & Προσωπική Ανάπτυξη στο Παιχνίδι της Ζωής”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΜΙΝΩΣ Ι&ΙΙ», στο Aquila Atlantis Hotel, στο Ηράκλειο την Κυριακή στις 21 Απριλίου 2024  και ώρα 11:30-14:30 με ελεύθερη είσοδο. 

Προσκεκλημένοι Ομιλητές:

Αλέξιος Βανδώρος: Αρχιτέκτονας, επιχειρηματίας,  εμπνευστής και δημιουργός της πλατφόρμας Game of Money και του ομώνυμου podcast που κατατάσσεται #1 στην Ελλάδα στην κατηγορία επιχειρηματικότητα. Είναι επίσης mindset coach,  συνέταιρος κι εκπαιδευτής στον μεγαλύτερο οργανισμό αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα, το «Αποφασίζω».

Θανάσης Τσιβίλης: Παραολυμπιονίκης σφαιροβολίας και ακοντισμού,  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και  Ομιλητής Εμπνευσης. Μέσα από τη δράση του, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να επιδιώκουν τους στόχους τους. 

Ειρήνη Γωνιανάκη: Eπιχειρηματίας, μέλος του Α.Σ. ΛΑΒΡΥΣ & ιδρύτρια του Retreat in Crete , ενός οργανισμού που διοργανώνει retreats,  σεμινάρια κι εκδηλώσεις με έδρα την Κρήτη που προάγουν την προσωπική ανάπτυξη, την ψυχική και πνευματική υγεία.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τη σημασία του αθλητισμού και της προσωπικής ανάπτυξης στη ζωή, παρέχοντας εργαλεία για την εξέλιξη κάθε ατόμου σε κάθε τομέα της ζωής του. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, στην ιστοσελίδα www.retreatincrete.com.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί