Χ. Μαμουλάκης: Να μπει τέλος στον κυβερνητικό εμπαιγμό των κτηνοτρόφων για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Στην παγκρήτια σύσκεψη στα γραφεία της ΕΑΣΗ

Στην παγκρήτια σύσκεψη των κτηνοτροφικών συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου την Κυριακή 14/4, συμμετείχε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συζήτησε με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Κρήτης όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μείζον αυτό ζήτημα,  άκουσε για μια ακόμη φορά τους προβληματισμούς και τα αλυσιδωτά προβλήματα που δημιουργούν οι στρεβλώσεις που με ευθύνη της ΝΔ υπάρχουν στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και επιβεβαίωσε την ξεκάθαρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στα δίκαια αιτήματα των κτηνοτρόφων.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό τονίζοντας ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο συνάδελφος, καλός φίλος και σύντροφος Νεκτάριος Σαντορινιός, ήταν ο πρώτος που με την χώρα στον τοίχο λόγω μνημονίων και άδειων ταμείων που κάποιοι παρέδωσαν, έκανε την αρχή. Έκανε το πρώτο βήμα για το μεταφορικό ισοδύναμο. Αυτή η προσπάθεια έπρεπε να συνεχιστεί. Κάτι που δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια της ΝΔ.».

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα έχουν προηγηθεί αλλεπάλληλες Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις από τον Χάρη Μαμουλάκη, με κατάθεση Ερωτήσεων και Αναφορών προς τους αρμόδιους Υπουργούς. Η τελευταία παρέμβαση έγινε μόλις τη Δευτέρα 15/4, με την κατάθεση ως Αναφοράς, της σχετικής επιστολής της Ένωσης Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί