Ούτε ιερό, ούτε όσιο ο Γεωργιάδης: Έριξε ευθύνες στον 72χρονο που αυτοκτόνησε! – Υπονόησε ότι με μέσον θα ήταν αλλιώς τα πράγματα… (βίντεο)

Αν ο καρκινοπαθής από την Κρήτη, που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία από τους πόνους καθώς δεν έβρισκε έγκαιρα το φάρμακό του, είχε επικοινωνήσει με το υπουργείο Υγείας εγκαίρως, θα του είχε δοθεί το φάρμακο, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε:

ΣΟΚ: Καρκινοπαθής στο Ηράκλειο έδωσε τέλος στη ζωή του αφού δεν υπήρχε το φάρμακό του- Η καταγγελία της κόρης του για το διαλυμένο ΕΣΥ

Ένα ακόμα κυβερνητικό έγκλημα η περίπτωση του 72χρονου καρκινοπαθούς στο Ηράκλειο που οδηγήθηκε σε αυτοκτονία

Μιλώντας στον Ant1, ο υπουργός Υγείας απέδειξε ότι αυτό το κράτος ακόμα και στα ζητήματα υγείας λειτουργεί με μέσο, γνωριμίες και άκρες στα κατάλληλα υπουργεία.

Πιο συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας το τραγικό γεγονός παραδέχθηκε πως «το φάρμακο πράγματι ήταν σε έλλειψη, με δική μου παρέμβαση έχει έρθει στην Ελλάδα με έκτακτη εισαγωγή του εισαγωγέα, οποίος έφερε 60.000 φιαλίδια πριν από περίπου 20 μέρες».

«Ξέρουνε οι καρκινοπαθείς ότι είχα ο ίδιος ασχοληθεί και είχα φέρει το φάρμακο πάρα πολύ γρήγορα, για να μην μείνει σε έλλειψη» πρόσθεσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πλήρως την κριτική που ασκείται για το προβληματικό ΕΣΥ λέγοντας πως «αν ο άνθρωπος αυτός είχε επικοινωνήσει με εμάς θα του είχαμε βρει αμέσως φάρμακο, τελικά βρήκε πριν από μερικές μέρες. Σήμερα υπάρχει το φάρμακο».  

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης εστίασε στην ψυχολογική στήριξη που χρειάζονται τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο.

«Είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός που μας θέτει προ των ευθυνών μας, όχι τόσο για το θέμα του φαρμάκου, που ακούστηκε, το οποίο είχε λυθεί, όσο ως προς την ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων που μαθαίνουν ξαφνικά ότι έχουν καρκίνο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας απέδωσε την αυτοχειρία του 72χρονου στην ψυχολογική κατάσταση του ασθενή λέγοντας ότι «η καθυστέρηση στο φάρμακο δεν ήταν πάνω από μια εβδομάδα. Το πρώτο ραντεβού για την θεραπεία του δεν κλείστηκε χθες – προχθές, το πρώτο ραντεβού ήταν 4 Μαρτίου, στο οποίο δεν προσήλθε. Υποθέτω ήταν ήδη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό δεν πήγε στο ραντεβού, το υποθέτω μόνο, ότι έμαθε ξαφνικά ότι πάσχει με καρκίνο και επιθετικής μορφής και αυτό τον κατέβαλε».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ούτε ιερό, ούτε όσιο ο Γεωργιάδης: Έριξε ευθύνες στον 72χρονο που αυτοκτόνησε! – Υπονόησε ότι με μέσον θα ήταν αλλιώς τα πράγματα… (βίντεο)”

  1. Ερηνη

    Διμουτσουνη οχιά! Που να αρρωστήσεις κι φάρμακο να μην υπάρχει, να νιώσεις στο κορμί σου την αδικια

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί