“Εσείς στις πρώτες καρέκλες ντρέπεστε καθόλου;”- “Βόμβες” στο συνέδριο από τη Μ. Καλουδιώτη για τις παθογένειες και τους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ” (βίντεο)

Την εκπαιδευτικό Μαρία Καλουδιώτη την ξέρει καλά το Ηράκλειο γι αυτό και την έχει αναδείξει δημοτική σύμβουλο, την έχει τιμήσει με την αναγνώριση στη δουλειά της στο Καλλιτεχνικό Σχολείο, τον αθλητισμό, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου έναντι των παρεμβάσεων Αυγενάκη κλπ.

Δείτε:

Ο Λ. Αυγενάκης είναι… εξουσία και το δείχνει!- Μια επιστολή στη Μ. Καλουδιώτη (εικόνα)

Η Μαρία (Αγρινιώτισσα, όχι Κρητικιά αλλά στο Ηράκλειο από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, παντρεμένη με τον γυμναστή – προπονητή Μανόλη Μανωλάκη) είναι και πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μέλος της ΚΕ, ένα από τα 30 μέλη που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Γιατί όλα αυτά; Μα επειδή xθες από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την αναγνώριση και τον σεβασμό των χρηστών στα social media με όσα είπε. Για τους κομματάρχες, τους παράγοντες και τους παραγοντίσκους, τους “ιδιοκτήτες”, όχι μόνο για εκείνους που έφυγαν αλλά κυρίως για εκείνους που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και ροκανίζουν τον Κασσελάκη από την πρώτη μέρα.

Για εκείνους των πρώτων σειρών του συνεδρίου, όπως είπε, που στην παρουσίαση των θέσεων και του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δε χειροκρότησαν καν. “Εσείς στις πρώτες καρέκλες, ντρέπεστε καθόλου;”, είπε χαρακτηριστικά.

Για εκείνους που άλλαξαν τον υποψήφιο δήμαρχο στην Αθήνα, αυτόν που είχε ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας, κι έβαλαν κάποιον κορυφαίο που βγήκε τρίτος. Και τώρα αυτός ο τρίτος (Ζαχαριάδης) θέτει θέμα Κασσελάκη, 4-5 μήνες μετά την εκλογή του!

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της ομιλίας της Μαρίας Καλουδιώτη που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και η ίδια καταχειροκροτήθηκε μέσα στην αίθουσα.

Ακολούθησε ο Διονύσης Τεμπονέρας που “εισέπραξε” την “ανταμοιβή” για όσα κάνει τους τελευταίους μήνες. Η αίθουσα άδειασε μετά την ομιλία της Μαρίας…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί