Ο Ηγουμενίδης στο πλευρό του Λυγερού, οι “προβοκάτσιες της ελαφρότητας” και η οργή της Καλουδιώτη (φωτο)

Κάποιοι, στο γνωστό ανάλαφρο στιλάκι της προβοκάτσιας με πλακίτσα, “διέκριναν” ότι το γεγονός της τελετής έναρξης του παγκόσμιου σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ στο Ηράκλειο ήταν… ο νευριασμένος Λυγερός, η “επίθεση” σε υποψήφιο του Λαμπρινού και μάλιστα… “για τα μάτια του Κουράκη”!

Εντάξει, ό,τι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, ώστε να εμφανίζεται “ό,τι μας βολεύει”: και ο Λυγερός εκνευρισμένος (άρα δεν πάνε καλά τα εκλογικά του!) και προβολή (εκ των πραγμάτων) του “κολλητού” και υποψηφίου του Λαμπρινού, αλλά και… ο “Λυγερός τσακώνεται για τα δίκαια του Κουράκη”, για να επαναληφθεί η προβοκάτσια που σέρνουν κάποιοι στα υπόγεια!

Και βέβαια, πολύ δικαιολογημένα, η δημοτική σύμβουλος των “Ενεργών Πολιτών” Μαρία Καλουδιώτη, τα “πήρε στο κρανίο”, καθώς όχι μόνο ήταν παρούσα στον “εκνευρισμό”, αλλά είδε και το στήσιμο της “ανάλαφρης είδησης” και πώς αποσιωπήθηκε η πραγματική είδηση, επειδή “βόλευε” τον Λυγερό. Ότι, δηλαδή, στο πλάι του – συμβολικά πολιτικά και όχι απλά… χωροταξικά- ήταν ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης. Ο οποίος και δημόσια, σε τηλεοπτική συζήτηση, αλλά και στα κομματικά όργανα, έχει δηλώσει ότι είναι στο πλάι του Λυγερού για τη διεκδίκηση της δημαρχίας του Ηρακλείου.

Όχι, αυτά δεν τα είδαν… Έμειναν σε όσα “βόλεψαν”, με στόχο πάντα μια τρικλοποδιά στον Λυγερό. Για λόγους που εκείνοι στο μέσο τους (ή στα μέσα τους) ξέρουν…

Γι αυτό και τα “πήρε άγρια η Μαρία!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί