Συνάντηση της ΓΓ Αποκεντρωμένης Κρήτης με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή της Πυροσβεστικής

Με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, αρχιπύραρχο Μιχάλη Σεληνιωτάκη συναντήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Ηράκλειο η Γραμματέας Μαρία Κοζυράκη.

Η Γραμματέας συνεχάρη τον κ. Σεληνιωτάκη για την προαγωγή και την αναβάθμιση της θέσης του στην ιεραρχία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, δηλώντας την αμέριστη και διαχρονική υποστήριξη του φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο σημαντικό έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Κρήτη. Οι δύο επικεφαλής έχουν συνεργαστεί πολύ στενά τα τελευταία χρόνια, και από διαφορετικές θέσεις που κατείχαν στο παρελθόν, σε θέματα δασικών πυρκαγιών, πολιτικής προστασίας και συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα διακρατικής συνεργασίας

Η συζήτηση βεβαίως επικεντρώθηκε στην επικείμενη αντιπυρική περίοδο, η οποία μπορεί να εκκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, και στη μεγάλη ανάγκη για ετοιμότητα και απόλυτο συντονισμό όλων των επιχειρησιακών τοπικών μονάδων. Επίσης, επιβεβαιώθηκε η νέα συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με την από κοινού συμμετοχή στην υποβολή της πρότασης του έργου «Κοινή Στρατηγική για Πρόληψη και Διαχείριση Κινδύνων που προκαλούνται από Σεισμούς και άλλες Μεγάλες Καταστροφές» στο πρόγραμμα ΙNTERREG VI-A Ελλάδα-Κύπρος 2021-2027.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί