Κρήτη: Κοινή δήλωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τον αποκλεισμό των Κρητικών αγροτών από τη συνάντηση με Μητσοτάκη

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. 

Δείτε:

Aγανακτισμένοι αγρότες της Κρήτης σε Μητσοτάκη για την απουσία τους από τη σύσκεψη: «Δεν έχετε αποδεχτεί ποτέ κανένα από το πλήθος των αιτημάτων μας για συνάντηση»

Σε συνέχεια της επιστολής των αγροτικών συλλόγων Σελίνου Χανίων, Τυμπακίου, Ιεράπετρας και Σητείας, με την οποία εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκεια τους για τον πλήρη αποκλεισμό του αγροτικού κόσμου της Κρήτης από την αυριανή συνάντηση  του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους των αγροτών, οι Βουλευτές της Κρήτης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, προβαίνουν στην ακόλουθη δήλωση:  

«Απαράδεκτος ο αποκλεισμός του αγροτικού κόσμου της Κρήτης από την αυριανή συνάντηση των εκπροσώπων αγροτών με τον Πρωθυπουργό. Ανεξάρτητα ότι μέρος των εκπροσώπων των αγροτών του νησιού έχει απαξιωθεί στα μάτια του απλού αγρότη και κτηνοτρόφου, θεωρούμε ότι υπάρχουν στο νησί μας ικανοί εκπρόσωποι τους, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματα τους. 

Τα εκρηκτικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Κρήτης που αφορούν την αύξηση του κόστους παραγωγής, την κακή διαχείριση της νέας ΚΑΠ, τους εργάτες γης, της ελληνοποίησης προϊόντων καθώς επίσης και τα κόκκινα δάνεια, αποτελούν κοινή διεκδίκηση με τους υπόλοιπους αγρότες της χώρας. 

Η εν λόγω περιφρονητική συμπεριφορά της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, την εκθέτει ανεπανόρθωτα και αναμένουμε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να πράξει τα αυτονόητα». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί