Γ. Χαλκιαδάκης: Όχι μόνο ανανέωσαν τη θητεία του στο ΠΑΓΝΗ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, τώρα τον βάζουν και στη διοίκηση του Βενιζελείου

Μετά την απόλυτη καταστροφή που έχει προκληθεί στο ΠΑΓΝΗ κατά τα χρόνια διοίκησής του, τώρα αναλαμβάνει και … την διοίκηση του Βενιζελείου ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για προσωρινή απόφαση του υπουργείου υγείας, το οποίο επικοινώνησε με τον ίδιο, μέχρι να οριστούν νέοι διοικητές σε έξι μήνες.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ τον κατήγγειλαν για αυθαιρεσίες και ζήτησαν την αποπομπή του, ενώ μάλιστα τον Ιανουάριο του 2023 πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις για την ανανέωση της θητείας του.

Δείτε: Απαιτούν να μην ανανεωθεί η θητεία του διοικητή του ΠΑΓΝΗ οι εργαζόμενοι – Απειλούν με κύμα παραιτήσεων

Ανανέωσαν τη θητεία του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις

Κινητοποιήσεις για την παραμονή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ – Ζητούν την αποπομπή του

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου, μέσω της οποίας ανέφερε ότι “οποιοδήποτε πισωγύρισμα σχετικά με την συγχώνευση Βενιζελείου – ΠΑΓΝΗ αποτελεί αιτία πολέμου”, καθώς και ότι “παρακολουθεί τις ανώνυμες και ανυπόγραφες τοποθετήσεις τον οραματιστών του χάους“.

Δείτε: Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου: «Οποιοδήποτε πισωγύρισμα στην συγχώνευση Βενιζελείου – ΠΑΓΝΗ αποτελεί αιτία πολέμου»

Ο Μανώλης Φουκαράκης ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα χρέη διοικητή του Βενιζελείου, επιστρέφει στην διεύθυνση της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί