Μεσολόγγι: Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιων του ανακριτή.

Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, δεν ομολόγησε την πράξη του. Θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (22/1) εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Η ταυτοποίηση φέρεται να έγινε από τα ρούχα που φορούσε ο 31χρονος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά σε περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων, βάσει των πληροφοριών. 

Αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

Σημειώνεται ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, που τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου, συμμετείχε και ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Οι αντιφάσεις του 50χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει το βράδυ που τελικώς εξαφανίστηκε, για να συναντηθούν. Ωστόσο, από τα στοιχεία προέκυψε το ακριβώς αντίθετο, πως δηλαδή ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που είχε ζητήσει από τον νέο άνδρα να συναντηθούν.

Ο 50χρονος και ο 31χρονος φέρεται να είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του δεύτερου για χρήματα που χρωστούσε ο συλληφθείς. Ένα από τα μηνύματα που στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Ο 50χρονος είχε υποστηρίξει ότι το βράδυ της εξαφάνισης ήταν υπό την επήρεια ουσιών, όμως οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις,  τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν την Παρασκευή, ήταν «καθαρές». Αντιφάσεις διαπιστώθηκαν και αναφορικά με την ώρα συνάντησης με τον 31χρονο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί