Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς εντοπίστηκε νεκρός. Συγκεκριμένα η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίησε φέρεται να έγινε από τα ρούχα που φορούσε ο 31χρονος Μπάμπης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Αυτή την ώρα μάλιστα ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερευνά τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση κρατείται ένας 50χρονος κρεοπώλης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, που τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου, συμμετείχε και ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει το βράδυ που τελικώς εξαφανίστηκε, για να συναντηθούν.

Ωστόσο, από τα στοιχεία προέκυψε το ακριβώς αντίθετο, πως δηλαδή ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που είχε ζητήσει από τον νέο άνδρα να συναντηθούν.

Ο 50χρονος και ο 31χρονος φέρεται να είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του δεύτερου για χρήματα που χρωστούσε ο συλληφθείς. Ένα από τα μηνύματα που στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Ο 50χρονος είχε υποστηρίξει ότι το βράδυ της εξαφάνισης ήταν υπό την επήρεια ουσιών, όμως οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν την Παρασκευή, ήταν «καθαρές».

Αντιφάσεις διαπιστώθηκαν και αναφορικά με την ώρα συνάντησης με τον 31χρονο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί