Συνεχίζεται η κόντρα Μαξίμου – Σαμαρά – Μαρινάκης: Απαντήσαμε στις δηλώσεις του παραθέτοντας την αλήθεια

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω συνεργατών του, κατά του ιδίου και της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την αποχή που είχε επιλέξει ο πρώην πρωθυπουργός για το σύμφωνο συμβίωσης, έδωσε ο Παύλος Μαρινάκης μην κάνοντας ένα βήμα πίσω από την εν εξελίξει σύγκρουση στο εσωτερικό της ΝΔ.

Δείτε επίσης: «Καρφιά» Μαξίμου για Σαμαρά: «Γνωρίζει από αποχή καθώς απείχε από το σύμφωνο συμβίωσης»

Oλομέτωπη επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Να είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι: «Δεν αντιδικούμε ως κυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά, απλά απαντήσαμε στις δηλώσεις του παραθέτοντας την αλήθεια, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβερνητικός εκπρόσωπος παραθέτοντας το κυβερνητικό έργο».

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης έσπευσε να διορθώσει τον Αντώνη Σαμαρά και για το ποιος είναι ο αντίπαλος της κυβέρνησης καθώς ο πρώην πρωθυπουργός είχε επισημάνει προς το Μαξίμου ότι αντίπαλος δεν είναι ο ίδιος αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Προφανώς συμφωνούμε ότι πρέπει να πάμε όλοι μπροστά και αντίπαλοι μας είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ, αλλά τα κολοσσιαία προβλήματα των πολιτών. Οι πολίτες μας κρίνουν όλους», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Αντώνη Σαμαρά με ισχυρή δόση έπαρσης.

«Δεν υπάρχει θέμα ρήξης. Μέσα στην ΝΔ ακούγονταν διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα, αλλά στο τέλος της ημέρας πορευόμασταν ενωμένοι. Εδώ που δεν τίθεται και θέμα κομματικής πειθαρχίας… Εγώ δεν έκανα τίποτα περισσότερο από αυτό που έχω καθήκον, να απαντώ με την πραγματικότητα, όπως έχω καθήκον», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί