Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με στελέχη της Eurobank

Π. Μπαριτάκης: «Λύση στο τραπεζικό έλλειμμα του Δήμου Βιάννου με ενίσχυση και αναβάθμιση των υπηρεσιών»

«Ανάσα» για τους δημότες της Βιάννου αποτελεί η ενίσχυση της τραπεζικής παρουσίας στο Δήμο. Η θετική αυτή εξέλιξη προέκυψε μετά από τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με στελέχη της Eurobank και συγκεκριμένα με τον κ. Ιωάννη Καρατζάνη, Διευθυντή καταστήματος Χερσονήσου και τον κ. Μιχάλη Κανάκη, Διευθυντή Περιφέρειας Ηρακλείου – Λασιθίου, παρουσία του αντιδημάρχου Οργάνωσης και Διοίκησης κ. Χαράλαμπου Κονδυλάκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης αυτό που ανακοινώθηκε είναι αφενός πως το κατάστημα του Ταχυδρομείου στη Βιάννο θα ενισχυθεί με προσωπικό, αφετέρου πως θα τοποθετηθεί άμεσα ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα αναλήψεων – καταθέσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ικανοποιώντας έτσι την ανάγκη για την πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών, την εξόφληση λογαριασμών κ.α.

Σημειώνεται ότι μέσα από την παραπάνω θετική εξέλιξη οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν πληρωμές όλων των ειδών, τόσο από το κατάστημα του Ταχυδρομείου, όσο και από το ΑΤΜ που θα τοποθετηθεί. 

Παράλληλα οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν από εδώ και στο εξής μια συνεργασία σε διάφορα επίπεδα, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

«Οι δημότες της Βιάννου, οι οποίοι ανησυχούσαν για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να εξυπηρετούνται τραπεζικά, πλέον θα μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους και να διεκπεραιώνουν τις όποιες υποθέσεις τους από τα οφέλη που προκύπτουν, μέσα από τη συνεργασία του Δήμου με τη Eurobank. Πρόκειται για μια προσπάθεια που έρχεται να καλύψει το τραπεζικό έλλειμμα στην περιοχή μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τη λειτουργία του Ταχυδρομείου», επισήμανε ο κ. Μπαριτάκης μετά τη συνάντηση με τα στελέχη της Eurobank.  

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί