Στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ο Χ. Μαμουλάκης

Τα μεγάλα εθνικά έργα, το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας και ζητήματα φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών στην ατζέντα της συνάντησης

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργο Στασινό, τον Α’ Αντιπρόεδρο Νίκο Ανδρεαδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Λευτέρη Πατάβρα πραγματοποίησε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Στην ατζέντα της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πρωτεύουσας, τα μεγάλα δημόσια έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν το θεσμικό πλαίσιο και τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών – μηχανικών.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την συνάντηση, ο Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε: «Συζητήσαμε με την Διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κρίσιμα ζητήματα που αφορούν όλη τη χώρα και επηρεάζουν τη ζωή των συμπολιτών μας. Παράλληλα, ακούσαμε την άποψή τους για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που, όπως έχουμε επισημάνει, είναι προϊόν πολιτικής εξαπάτησης της ΝΔ απέναντι στους ελεύθερους επαγγελματίες και φέρνει ένα ακόμη χαράτσι, οριζόντιο, για όλους. Συνεχίζουμε τις θεσμικές συναντήσεις, συνεχίζουμε αυτή τη διαδικασία ζύμωσης και ανταλλαγής απόψεων με τους Φορείς που μπορούν να προσφέρουν από τη θέση τους στο έργο της Πολιτείας. Ταυτόχρονα, αφουγκραζόμαστε τον παλμό της κοινωνίας και μεταφέρουμε και στο Κοινοβούλιο την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που αρνείται επίμονα να αποδεχθεί η κυβέρνηση της ΝΔ.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί