Στ. Κασσελάκης: Να αποπέμψει αμέσως τον Άδ. Γεωργιάδη ο πρωθυπουργός, διαφορετικά προσυπογράφει τη δήλωσή του για τα Τέμπη

Ως μία “από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική Ιστορία του τόπου μας”, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, την αισχρή δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη.

Δείτε:  Αθλιότητες Γεωργιάδη: Ποιος ενδιαφέρεται για τα Τέμπη και τους νεκρούς;- Τον βάζει στη θέση του αδερφός θύματος

Βγαίνει κι από πάνω ο Άδωνις μετά την αισχρή δήλωση για τα Τέμπη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Γιατί δεν έχει καταδικάσει ο Κ. Mητσοτάκης την κατάπτυστη δήλωση του Αδ. Γεωργιάδη για τα Τέμπη;

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μέσω ανάρτησής του καλεί τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει αμέσως από την κυβέρνησή του.

“Διαφορετικά, προσυπογράφει τη δήλωσή του, ενστερνίζεται την ίδια αλαζονεία και πολιτική χυδαιότητα και δικαιώνει τον τίτλο του πρωθυπουργού μειωμένης συναισθηματικής νοημοσύνης”, τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Υπάρχουν όρια.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι μόνο όσοι ζουν στο μικρόκοσμό τους ενδιαφέρονται σήμερα για τα Τέμπη, είναι από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική Ιστορία του τόπου μας.

Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων.

Προσβάλλει τους τραυματίες και τους διασωθέντες που ζουν με τον εφιάλτη της ανάμνησης, πολλοί από αυτούς με ψυχοτραύματα.

Προσβάλλει τους συγγενείς των θυμάτων που ξυπνούν καθημερινά με το δράμα της απώλειας, συνδυασμένο με την έλλειψη δικαίωσης και την εγκατάλειψη.

Προσβάλλει το σύνολο των Ελλήνων που παρουσιάζονται από τον Υπουργό ως ένας λαός χωρίς αισθήματα και αλληλεγγύη.

Η επίκληση του 41% δεν αποτελεί πλυντήριο ενόχων και αλαζόνων.

Η δήλωση Γεωργιάδη δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει αμέσως τον Άδωνι Γεωργιάδη από την κυβέρνησή του.

Διαφορετικά, προσυπογράφει τη δήλωσή του, ενστερνίζεται την ίδια αλαζονεία και πολιτική χυδαιότητα και δικαιώνει τον τίτλο του πρωθυπουργού μειωμένης συναισθηματικής νοημοσύνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί