Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Γιατί δεν έχει καταδικάσει ο Κ. Mητσοτάκης την κατάπτυστη δήλωση του Αδ. Γεωργιάδη για τα Τέμπη;

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει άμεση θέση για την κατάπτυστη δήλωση του προβεβλημένου υπουργού και αντιπροέδρου του κόμματός του, επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια που κάνει εκ των υστέρων ο Άδωνις Γεωργιάδης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δεν πείθει κανέναν.

Δείτε επίσης: Αθλιότητες Γεωργιάδη: Ποιος ενδιαφέρεται για τα Τέμπη και τους νεκρούς;- Τον βάζει στη θέση του αδερφός θύματος

Βγαίνει κι από πάνω ο Άδωνις μετά την αισχρή δήλωση για τα Τέμπη

Η Κουμουνδούρου θέτει στον πρωθυπουργό καίρια ερωτήματα και συγκεκριμένα: Γιατί δεν έχει καταδικάσει ο κ. Mητσοτάκης την κατάπτυστη δήλωση του προβεβλημένου Υπουργού και Αντιπροέδρου του κόμματός του; Τι περιμένει; Να κάνει δημοσκόπηση πρώτα για να μετρήσει τη ζημιά που προκάλεσε στην κυβέρνηση; Όλα στο βωμό του μικροκομματικού συμφέροντος και της επικοινωνιακής διαχείρισης; Κανένας σεβασμός στη μνήμη των νεκρών;

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζουν ότι γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση αλαζονική και κυνική η οποία μας είχε συνηθίσει να στοχοποιεί και να απαξιώνει διάφορες κοινωνικές ομάδες στο πλαίσιο του κοινωνικού αυτοματισμού. Αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον πιο κακό εαυτό της, φτάνοντας στο σημείο της ύβρεως απέναντι στους νεκρούς. Η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με τις ενέργειες της αντιπολίτευσης για τη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών και του σκανδάλου των υποκλοπών αποτελεί την επιτομή της αθλιότητας και της απανθρωπιάς.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέναντι σε αυτό τον συνδυασμό απανθρωπιάς, κυνισμού, συμφεροντολογίας και κυρίως ασέβειας προς τους νεκρούς από την κυβέρνηση, επιλέγει το δρόμο της ανθρωπιάς και της θεσμικής υπευθυνότητας. Επιδιώκει την πλήρη διερεύνηση του θέματος των Τεμπών, αρχής γενομένης με την πρωτοβουλία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

 Η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι την ίδια κοινωνική και θεσμική ευθύνη επιδεικνύει στα θέματα του κράτους δικαίου αλλά και της οικονομίας και ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των διαρκών πρωτοβουλιών του, για τα θέματα της οικονομίας και με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα έχει θεσμική συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο Γ. Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
 
Είμαστε σταθερά δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους, επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και  απέναντι στις συντηρητικές και παρωχημένες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Εργαζόμαστε για το αύριο της χώρας, δημιουργώντας ευρύτερες προοδευτικές, κοινωνικές συγκλίσεις και συνεργασίες, σημειώνουν.
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί