Αυγενάκης: Μετά την ήττα στο Ηράκλειο, σφράγισε και την πανωλεθρία στη Θεσσαλία!- Οι εκβιασμοί και οι… κυβιστήσεις

Δεν είναι μόνο στο Ηράκλειο που έχει προκαλέσει την οργή και μέσα στη ΝΔ ο Λευτέρη Αυγενάκης, με αφορμή τη στάση του στις δημοτικές εκλογές. Γενικότερα, δηλαδή, υπάρχει θέμα με τον κ. Αυγενάκη, αφού χρεώνεται τόσο το ΟΑΚΑ όσο και ανάλογη υπόθεση στο Παγκρήτιο.

Δείτε:

Βαρύ κλίμα για τον Αυγενάκη στου Μαξίμου λόγω ΟΑΚΑ, κονδυλίων που “χάθηκαν” και… δημοτικών εκλογών Ηρακλείου!

Τώρα συγκεντρώνει και την οργή στη Θεσσαλία καθώς ήταν ο υπουργός που εκτέλεσε με τον πιο ωμό τρόπο τη στρατηγική του Μαξίμου για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στρατηγική παραπληροφόρησης με εκβιασμούς και απειλές κατά των πολιτών της Θεσσαλίας προκειμένου να μην δει την πόρτα της εξόδου ο Κώστας Αγοραστός.

Ο ωμός εκβιασμός προς τους ψηφοφόρους συμπυκνώθηκε με την ασύλληπτη δήλωση που έκανε από τη Λάρισα στις 11 Οκτωβρίου:

«Το αποτέλεσμα της κάλπης είναι ευνόητο ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που μόλις εξαγγείλαμε», αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης των πλημμυροπαθών.

Η κάλπη, όμως, και η νίκη του Δημήτρη Κουρέτα στη Θεσσαλία, έδειξε ότι οι πλημμυροπαθείς δεν δίστασαν απέναντι στις απειλές.

Και κάπως έτσι ο Λευτέρης Αυγενάκης εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (15/10), υπερκομματικός. «Από αύριο το πρωί, θα συνεργαστούμε με τους πάντες, χωρίς να μας ενδιαφέρει από ποιο κόμμα στηρίχθηκαν ή ποια είναι η πολιτική τους προέλευση», είπε στην ΕΡΤ, καταπίνοντας την κυβερνητική και προσωπική του ήττα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί