Ψελλίζει ο -επί 35 χρόνια “υπηρέτης του πολίτη”- Αυτιάς ότι… δεν κατάλαβε ο Κασσελάκης ούτε η χώρα!

Ο Γιώργος Αυτιάς, που δέχθηκε σφοδρά πυρά για το χυδαίο και ομοφοβικό σχόλιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιμένει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Επιμένει να θεωρεί ότι το σχόλιό του δεν ήταν ομοφοβικό και λάθος κατάλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης και το πανελλήνιο.

Δείτε:

Η “πληρωμένη απάντηση” Κασσελάκη στο ομοφοβικό σχόλιο του ανεκδιήγητου Αυτιά

Συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα το «γαλάζιο» ΕΣΡ για Αυτιά και Χιώτη

Όμως, ο τηλεπαρουσιαστής του ΣΚΑΪ, φαίνεται ότι διακατέχεται από τον φόβο του ΕΣΡ, του εισαγγελέα και της γενικής κατακραυγής και έτσι εμφανίστηκε σήμερα (15/10) να κάνει μια on air απολογία διαβάζοντας, όπως είναι εμφανές στο βίντεο, δήλωση, που φαίνεται ότι είναι γραμμένη από δικηγόρο.

Ο Γιώργος Αυτιάς, υποστήριξε ότι το σχόλιό του δεν ήταν ομοφοβικό «όπως επικαλείται ο κ. Κασσελάκης» και το τερμάτισε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται περί παρεξήγησης.

Το μεγαλύτερο μέρος της νέας απαράδεκτης δήλωσής του ήταν αυτοαναφορικό, για την καριέρα του- που την έχει θέσει στην υπηρεσία του πολίτη και του Συντάγματος – για τον σεβασμό του στους θεσμούς, τον άνθρωπο και όλα τα πολιτικά, θεσμικά και δικαστικά πρόσωπα της Πολιτείας και των κομμάτων.

Το ότι ο Γιώργος Αυτιάς ακόμα και μετά τη γενική κατακραυγή επιμένει ότι το σχόλιό του κατά του Στέφανου Κασσελάκη δεν ήταν ομοφοβικό, είναι άριστο δείγμα της ομοφοβικής αντίληψής του. 

Αναλυτικά η νέα απαράδεκτη δήλωση του Γιώργου Αυτιά


«Να πω κάτι που αφορά τη δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της αντιπολιτεύσεως χθες. Καταρχήν, το σχόλιό μου σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό όπως επικαλείται ο κ. Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε είδους τέτοια συσχέτιση καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και το σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου. δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα ΜΜΕ. Δηλαδή, να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητά του και τη διαφορετικότητά του. Να σέβεται τους θεσμούς όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά πρόσωπα της Πολιτείας και των κομμάτων μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον οποίο σέβομαι θεσμικά ανέκαθεν. Τριάντα πέντε χρόνια υπηρετώ τον πολίτη, πιστά, τηρώντας το Σύνταγμα και τους νόμους. Μακριά από μένα τέτοια υπονοούμενα που τέτοιες διατυπώσεις ή δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου, ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου. Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί