Αυτιάς: Μετά το σύνθημα «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια», τώρα φωνάζει ότι… “όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ”! (βίντεο)

Μετά το σύνθημα «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια» στις ευρωεκλογές, ο Γιώργος Αυτιάς λανσάρει το «όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ» και αποθεώνεται από το γαλάζιο κομματικό κοινό. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ο οποίος άφησε το στούντιο του ΣΚΑΪ, μίλησε στη σχετική εκδήλωση της ΝΔ και επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει τέσσερις ώρες, για αυτό έβαλαν το 1 λεπτό. Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από την Αμερική. Εκεί έζησα τον πολιτισμό, εκεί ήταν ο υπουργός Αμύνης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, κύριε Πρόεδρε. Σας μεταφέρω ένα μεγάλο μήνυμα από την άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και συνέχισε:

«Όταν ο κύριος πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε: “Γιώργο, χαρισμένο σε εσένα, γιατί μπορείς και αλλάξεις τους νόμους από την εκπομπή”. Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη. Θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα. Το 90% των νόμων ψηφίζεται εκεί. Και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι. Για την πατρίδα! Για την πατρίδα την γλυκιά! Για τα 20 μέτρα, την οικογένεια του προέδρου. Και πάνω από όλα για το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Πάμε. Πάμε όλοι μαζί. Δυνατά. Για την Ελλάδα»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί