«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής – Θέλει να κατέβει ως ανεξάρτητος ο Πατούλης

Χάος στο γαλάζιο αυτοδιοικητικό στρατόπεδο – Παρασκηνιακές κινήσεις για να κάνει πίσω ο Πατούλης

Πιθανότατα ακόμα και σήμερα (31/7) αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής με τη βούλα του Μαξίμου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού εξετάζουν δύο σενάρια. Είτε η γαλάζια στήριξη στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας να ανακοινωθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα Δευτέρα, είτε να ανακοινωθεί αύριο Τρίτη (1/8) με την επιστροφή του πρωθυπουργού από Κύπρο και Λέσβο.

Την απόφαση του Μαξίμου επιβεβαιώνει και το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της φιλοκυβερνητικής «Απογευματινής»:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος μετά τις ζεμπεκιές να ξηλώσει τον Πατούλη και να δείξει πυγμή ακόμα κι αν, όπως λένε στελέχη του κόμματος, βάζει σε κίνδυνο την μέχρι σήμερα κυριαρχία της ΝΔ στην πρώτη περιφέρεια της χώρας.

Αποφασισμένος να κατέβει ως ανεξάρτητος ο Πατούλης

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιφέρεια ως ανεξάρτητος παρά τη μετωπική γαλάζια κόντρα που θα προκύψει σε προσκήνιο και παρασκήνιο.

Ήδη, σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, γίνονται προσπάθειες να πειστεί να κάνει πίσω, κίνηση που δεν πρόκειται να αποδώσει όπως λένε στελέχη της ΝΔ που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα, σημειώνουν ότι ο Γιώργος Πατούλης έχει ισχυρά ερείσματα σε γαλάζιους αυτοδιοικητικούς που στέκονται στο πλευρό του και θεωρούν λανθασμένη την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια ζεμπεκιά να ταπεινώσει τον πρώτο γαλάζιο περιφερειάρχη.

Οι συναντήσεις στο Μαξίμου

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας επέστρεψε την Κυριακή από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Τονίζεται επίσης ότι οι προγραμματισμένες επισκέψεις του κ. Χαρδαλιά τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Αραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή ενημέρωση.

Η ανάρτηση Παπανικολάου

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παπανικολάου έβαλε τέλος στα σενάρια περί πιθανής υποψηφιότητάς του στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Παπανικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί