Προφυλακιστέος και έκτος ανήλικος για τον βιασμό 15χρονου – Εμφανίστηκε ο 17χρονος

Μέσω του δικηγόρου του εμφανίστηκε ο 17χρονος που διέφευγε της σύλληψης για την σοκαριστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου, ενώ νωρίτερα, τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στον έβδομο ανήλικο που απολογήθηκε. Και οι έξι προφυλακισθέντες αντιμετωπίζουν το ίδιο κατηγορητήριο, δηλαδή συμμορία, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία.

Στη φυλακή ακόμη δύο ανήλικοι για τους βιασμούς του 15χρονου

Ένας έφηβος που φέρεται να συμμετείχε στα περιστατικά βιασμού του 15χρονου συμμαθητή τους βρίσκεται εκτός φυλακής υπό περιοριστικούς όρους καθώς για λίγες ημέρες δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το dikastiko.gr, ο όγδοος κατηγορούμενος που εμφανίστηκε σήμερα, βρισκόταν εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Αλβανία, ωστόσο σήμερα, κατά τις ίδιες πηγές, ο δικηγόρος του απευθύνθηκε στις αρχές, ανέφερε πως ο εντολέας του βρίσκεται στη χώρα μας και δήλωσε πως είναι στη διάθεσή τους.

Στο μεταξύ, εξετάζεται και ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών, γύρω στα 15 έτη, που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη ο μαθητής και δεν προσπάθησαν να τα αποτρέψουν.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού, καθώς, όπως φέρεται να υποστηρίζουν, ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού: «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε».

Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς: «Όταν ξεκίνησε το αστείο εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή! Στην αρχή απλώς κοιτούσα, ενώ κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα με παρότρυνε να τραβήξω βίντεο την σκηνή με όλους τους εμπλεκόμενους φίλους μου. Το πρώτο βίντεο που τράβηξα το έστειλα αποκλειστικά στους παρευρισκόμενους, καθώς οι ίδιοι μου το ζήτησαν και σε κανέναν άλλο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί