ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ

Για κρυφή ατζέντα στην υγεία καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δείτε:

«Όχι» Μητσοτάκη σε προσλήψεις στο ΕΚΑΒ: Με… στρατό και πυροσβεστική η «ενίσχυση» των ασθενοφόρων!

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μια ημέρα μετά από ένα ακόμα τραγικό περιστατικό απώλειας συνανθρώπου μας στην Θάσο, λόγω ελλείψεων στο ΕΚΑΒ, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο απέκλεισε νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ και μίλησε για συνδρομή της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων. Με δεδομένο ότι το κόστος πλήρους στελέχωσης του ΕΚΑΒ είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια, το κίνητρο του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί είναι δημοσιονομικό. Απλά ετοιμάζει την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ και μέχρι τότε θέλει να καλύψει τα κενά δημιουργώντας άλλα κενά στην Πυροσβεστική και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ειδικά για την Πυροσβεστική, τα προηγούμενα χρόνια οι δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό είχαν ως αποτέλεσμα να μην αποτραπεί μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές στην Εύβοια».

Κλείνοντας διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «δεσμεύεται ότι θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της Υγείας και θα παλεύει καθημερινά μέσα και έξω από τη Βουλή για ισχυρή ποιοτική και καθολική υγειονομική περίθαλψη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί