Ανασύρθηκαν τα συντρίμμια του Titan: Αμορφη μάζα το υποβρύχιο από την ενδόρρηξη – Οι πρώτες εικόνες

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια του υποβρύχιου Τιτάν που ανασύρθηκε από τα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού, λίγες ημέρες αφότου διαπιστώθηκε ότι έπαθε καταστροφική ενδορρήξη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία όλοι οι επιβάτες του.

Οι δραματικές εικόνες καταγράφουν τα πληρώματα να ανασύρουν κομμάτια του υποβρυχίου από τα νερά την Τετάρτη – περισσότερο από μία εβδομάδα μετά το συμβάν που έλαβε χώρα σε βάθος περίπου 13.000 ποδιών κοντά στα συντρίμμια του Τιτανικού, σκοτώνοντας και τους πέντε επιβαίνοντες.

Τώρα, μια διεθνής ομάδα οργανισμών ερευνά τι μπορεί να προκάλεσε την ενδορρήξη, με τους αξιωματούχους της αμερικανικής ναυτιλίας να δηλώνουν ότι θα εκδώσουν μια έκθεση με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας των υποβρυχίων παγκοσμίως. Η τελική έκθεση για την καταστροφή θα εκδοθεί από Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, σύμφωνα με τον Independent.

Αυτό έρχεται την ώρα που ένας φίλος της συζύγου του Χάμις Χάρντινγκ περιέγραψε ότι «εργάζεται παρασκηνιακά» για να προσπαθήσει να εμπλέξει ένα τηλεχειριζόμενο υποβρύχιο ικανό να φτάσει στο ναυάγιο του Τιτανικού για να συμμετάσχει στην έρευνα για το καταδικασμένο υποβρύχιο Τιτάν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί