Στο φως και δεύτερη υπόθεση κατά την οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ λειτούργησε ως δικηγόρος υπέρ fund και κατά δανειολήπτη

Διαψεύδεται ο ισχυρισμός του Νίκου Ανδρουλάκη ότι πρόκειται για μία περίπτωση

Νέο κύκλο αντιδράσεων αναμένεται να πυροδοτήσει σήμερα η νέα αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Μάντζος ανέλαβε και δεύτερη υπόθεση, υπέρ fund – του ίδιου με την προηγούμενη υπόθεση (Intrum) – και κατά δανειολήπτη.

Δείτε: «Σύνδρομο Πάτση» και στο ΠΑΣΟΚ: Δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα, πρόκειται για στεγαστικό δάνειο ύψους 130.000 ευρώ, του 2005, από την ίδια τράπεζα, ενώ η διαταγή πληρωμής, στην οποία αναφέρεται το όνομα του κ. Μάντζου ως εκπροσώπου του fund, επιδόθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Έτσι, αποδεικνύεται πως η υπόθεση που αποκάλυψε χθες η εφημερίδα, κατά την οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είχε επιστρατευτεί από εταιρία διαχείρισης δανείων έναντι πολίτη που χρώσταγε σε ελβετικά φράγκα για το στεγαστικό, δεν ήταν η μοναδική.

Έτσι, διαψεύδεται ο ισχυρισμός του Νίκου Ανδρουλάκη ότι πρόκειται για μία περίπτωση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να καλύψει τον συνεργάτη του απέφυγε να δώσει καθαρές εξηγήσεις και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η ιστορία στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο Μάντζος είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η ποιότητα του ήθους της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που προσβάλει τον κόσμο της Αριστεράς».

Ο Δημήτρης Μάντζος, από την πλευρά του, δεν διέψευσε την υπόθεση, πέφτοντας όμως σε μια ξεκάθαρη αντίφαση. Από τη μία είπε πως εξακολουθεί να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο, αλλά πρόσθεσε ότι έχει σταματήσει τη δικηγορία το 2019. Κι αυτό ενώ η δικαστική απόφαση ελήφθη τον Νοέμβριο του 2021.

Τέλος, η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ «έχει ακόμα εργασιακή σχέση με μεγάλη τράπεζα, άλλη από αυτή που εκπροσωπούσε το 2021».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί