Μουσείο Φυσικής Ιστορίας: Καλοκαιρινά εβδομαδιαία προγράμματα για μαθητές

Δ΄ έως ΣΤ΄ τάξη Δημοτικού & A’ Γυμνασίου

Καλοκαιρινά εβδομαδιαία προγράμματα για μαθητές Δ΄ έως ΣΤ΄ τάξη Δημοτικού & A’ Γυμνασίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης:

«Κυνηγώντας το φως»
Υπάρχει κάτι πιο γρήγορο από το φως; Αυτά που βλέπουμε γύρω μας είναι πραγματικά ή μήπως είναι οφθαλμαπάτες; Βλέπουμε όπως και τα υπόλοιπα ζώα; Ελάτε στο μουσείο να μελετήσουμε το φως και τις ιδιότητές του και να ταξιδέψουμε σε άλλα «μήκη κύματος» μέσα από την έκθεση «Φωτεινά Μυστήρια»! Μαζί θα κάνουμε πειράματα και θα φτιάξουμε κατασκευές, όπως το κουτί με τις οφθαλμαπάτες, τα περίφημα θαυματοτρόπια, τον δίσκο του Νεύτωνα και τις πολυπρισματικές εικόνες!
Εβδομάδα υλοποίησης: 26 – 30 Ιουνίου


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής : Δευτέρα έως Παρασκευή,
10:00 – 14:00, στο τηλέφωνο 2810 393630

Τιμή Συμμετοχής: 90 € ανά παιδί
Μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΜΦΙΚ / Εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Κρήτης / αδέρφια / σε περίπτωση συμμετοχής σε παραπάνω από ένα πρόγραμμα: 80 € ανά παιδί

Λόγω των ολιγομελών ομάδων των παιδιών που παίρνουν μέρος στα Προγράμματα, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.
Στις κρατήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε εβδομαδιαίο καλοκαιρινό πρόγραμμα:

  • υλοποιείται στον χώρο του Μουσείου στη Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου
  • από Δευτέρα έως και Παρασκευή
  • από τις 09:00 – 15:00 (με δυνατότητα προσέλευσης από τις 08.30)
  • Τα υλικά των κατασκευών, ο φάκελος με τα φυλλάδια δραστηριοτήτων, τα αναμνηστικά μπλουζάκια και η αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας προσφέρονται από το ΜΦΙΚ, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Την Παρασκευή, ημέρα ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος, το μεσημέρι από τις 13:00 έως τις 15:00 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες μπορούν να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου, με ελεύθερη είσοδο.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί