Με τον Σύνδεσμο Κουρέων-Κομμωτών Ηρακλείου o Aλ. Καλοκαιρινός

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης Δικαίωμα στην Πόλη Αλέξης Καλοκαιρινός, συνεχίζοντας τις επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους των επαγγελματικών Σωματείων της πόλης, είχε μια γόνιμη συζήτηση με την πρόεδρο του Συνδέσμου Κουρεών – Κομμωτών κ. Μαρία Καρακατσάνη και μέλη του Δ.Σ.

    Οι επαγγελματίες του κλάδου εξέθεσαν στον Αλέξη Καλοκαιρινό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικότερα όπως ο ανταγωνισμός από την αδήλωτη εργασία, οι αυξήσεις στα προϊόντα περιποίησης, η αύξηση στα ενοίκια, στην ενέργεια κ.α.

  Αναδείχτηκαν όμως και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου όπως η συλλογή μαλλιών για καρκινοπαθείς γυναίκες και η πρόθεσή του να ιδρύσει και να λειτουργήσει Κοινωνικό κομμωτήριο για τους άστεγους και οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας. Παράλληλα κατέθεσαν και την πρόταση να κατασκευαστεί μνημείο προς τιμήν της κακοποιημένης γυναίκας.

«Προτάσεις και δράσεις που στόχο έχουν να διευκολύνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας θα μας βρουν συμπαραστάτες», τόνισε από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος, καθώς όπως είπε «τα κοινωνικά ζητήματα είναι ψηλά στην ατζέντα της παράταξης μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί