Δίκη πρώην ντράμερ: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή για την μία από τις τέσσερις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον ντράμερ που στο παρελθόν υπήρξε μέλος των Πυξ Λαξ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο αναγνώρισε στον 70χρονο τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ όσον αφορά την αναστολή ο όρος που επιβλήθηκε είναι η εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο ο καταδικασμένος μουσικός θα επιστρέψει τώρα στην φυλακή καθώς εκτίει ποινή φυλάκισης πέντε ετών την οποία του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Ωρωπό το 2011-2013.

Το δικαστήριο τον απάλλαξε από από τις άλλες τρεις υποθέσεις για τις οποίες δικάστηκε, καθώς έκρινε ότι οι πράξεις είναι πλημμεληματικού βαθμού και έτσι έχουν παραγραφεί καθώς έχει περάσει η 5ετία.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (31/5) η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας πρότεινε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τις δύο από τις τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών. Για τις υπόλοιπες δύο η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την ενοχή του 70χρονου για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε οι αξιόποινες αυτές πράξεις είναι πλημμελήματα και δεν μπορούν να τιμωρηθούν καθώς έχει συμπληρωθεί ο χρόνος της παραγραφής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί