Ρόδος: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης και μύησή της στα ναρκωτικά

18χρονος φέρεται να μύησε το παιδί στα ναρκωτικά και να το κακοποιούσε σεξουαλικά για δύο χρόνια

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου με μύησή της και στα ναρκωτικά αποτελεί αντικείμενο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου επιλήφθηκε παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου με ελεγχόμενο, για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος αδυνάμων ατόμων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, εξύβριση σε βάρος ενηλίκου, απειλή σε βάρος ενηλίκου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών έναν 18χρονο ημεδαπό, που διαμένει σε δημοτική ενότητα της δυτικής πλευράς του νησιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 18χρονος προκάλεσε σωματικές βλάβες, κακοποίησε σεξουαλικά και μύησε στα ναρκωτικά μια 14χρονη, ενώ εξύβρισε και απείλησε την 42χρονη μητέρα της, όπως αναφέρει το dimokratiki.gr.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις έλαβαν χώρα τα έτη 2021 και 2022 και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, και εξέταση από γαστρεντερολόγο ενώ έχει υποβληθεί αίτημα για τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας και ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί