Στο Σκαλάνι ο Αλ. Καλοκαιρινός

   Μια από τις πιο αναπτυσσόμενες οικιστικά περιοχές του Δήμου Ηρακλείου, το Σκαλάνι, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κωνσταντίνο Στειακάκη και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου για τα προβλήματα της περιοχής.

Ανάμεσα σε αυτά είναι η άρδευση των καλλιεργειών καθώς η μόνη δεξαμενή που υπάρχει είναι πεπαλαιωμένη, η έλλειψη περιφερειακών δρόμων και μιας λειτουργικής αθλητικής υποδομής. 

   Στο Σκαλάνι, λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού είναι αναγκαία η κατασκευή ενός βρεφονηπιακού σταθμού αλλά και ενός ανοιχτού αμφιθεάτρου για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής. 

   Ο Αλέξης Καλοκαιρινός κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στον οικισμό, διαπίστωσε την ανάγκη υλοποίησης παρεμβάσεων που είναι απαραίτητες για να διευκολύνουν την καθημερινότητα και συζήτησε τις δυνατότητες που υπάρχουν με τον Πρόεδρο, τα μέλη του συμβουλίου αλλά και με κατοίκους. 

   «Το Σκαλάνι, επεσήμανε σε δήλωσή του, είναι στην ουσία ένα προάστιο της πόλης που έχει γίνει ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά σε αυτή , αλλά ταυτόχρονα και ένα ήσυχο μέρος με τους ρυθμούς ζωής που έχει ένα χωριό. Παράλληλα έχει και μια πλούσια αγροτική δραστηριότητα».

«Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες που υπάρχουν σε έργα υποδομής ενώ στόχος μας είναι μέσω της εκπόνησης ενός συνολικού σχεδιασμού για τους οικισμούς, να “συγκρατηθούν” οι παραγωγικές ηλικίες στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου και να γίνουν ελκυστικοί για τους νέους ανθρώπους» κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί