Στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου και την αγορά του Γαζίου ο Λάμπρος Βαμβακάς

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λάμπρο Βαμβακά καταστηματάρχες και πολίτες στην αγορά του Γαζίου όπου περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου.

Ο υποψήφιος βουλευτής την προηγούμενη μέρα είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο Μαλεβιζίου  όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, αντιδημάρχους και στελέχη της Δημοτικής Αρχής και ενημερώθηκε για το έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και όσα πρόκειται να δημοπρατηθούν ή να δρομολογηθούν με κάθε τρόπο το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και το διεκδικητικό πλαίσιο του Δήμου Μαλεβιζίου προς το κεντρικό κράτος.

Ο κ.Βαμβακάς δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς βρέθηκε σε χώρους γνώριμους αφού έχει υπηρετήσει στο Δήμο, ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Κατά την επίσκεψη του στο Γάζι ο υποψήφιος άκουσε τα παράπονα των καταστηματαρχών και των πολιτών για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν και το κύμα ακρίβειας που έχει πλήξει την ελληνική κοινωνία. Οι πολίτες, όπως έγινε σαφές, απαιτούν  πολιτικές δράσεις ουσίας που θα βγάλουν οριστικά την χώρα από τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και θα δώσουν ιδιαίτερα στη νέα γενιά το όραμα, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για να μείνουν στη χώρα τους και να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Ο Λάμπρος Βαμβακάς μίλησε στους πολίτες για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που φέρνει την ελπίδα της αναγέννησης της χώρας και τους κάλεσε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαίου στο Olympia Palas.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί