Απάτη από τη υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη: Διάβασε σε πάνελ πλαστογραφημένη δήλωση Τσίπρα – Την ξεμπρόστιασε σε ζωντανή σύνδεση ο Γ. Ραγκούσης

Σε άλλο επίπεδο τα fake news από τη Ζωή Ράπτη. Τη διόρθωσε ο Γιάννης Ραγκούσης και η δημοσιογράφος, Βούλα Κεχαγιά, αλλά η ίδια επέμεινε

Συνεχίζεται η παραφιλολογία από τα στελέχη της ΝΔ και των «γαλάζιων κύκλων» περί κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», παραφράζοντας για ψηφοθηρικούς λόγους τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Ζωή Ράπτη το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς χρέωσε λόγια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που ποτέ δεν είπε. «Διαβάζω τώρα επί λέξη ‘δεν αποκλείω εκ των προτέρων την πιθανότητα κυβέρνησης συγκρότησης ειδικού σκοπού’, δεν το αποκλείει δηλαδή. Το έχω απομαγνητοφωνήσει γιατί ήθελα να είμαι ακριβής», είπε η Ζωή Ράπτη, για να τη διορθώσει τόσο ο Γιάννης Ραγκούσης, όσο και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Βούλα Κεχαγιά.

«Αν επιμείνετε υπάρχει θέμα, δεν γίνεται αυτό το πράγμα τώρα. Διαβάσατε λόγια που ποτέ δεν είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Ζητήστε ανάκληση αυτού που κάνατε. Δεν είναι δυνατόν. Είναι απάτη αυτό. Είναι ψέματα. Είναι 2 μέρες πριν τις εκλογές. Είναι αδιανόητο αυτό», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως διάβασε στη συνέχεια την απομαγνητοφώνηση και η δημοσιογράφος κ. Κεχαγιά, τόνισε ότι δεν αποκλείει εκ των προτέρων την πιθανότητα να προκύπτει μια τέτοια συζήτηση την επομένη των εκλογών, όμως όπως είπε «στόχος μου δεν είναι μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού».

Η Ζωή Ράπτη ωστόσο επέμεινε, στη συνέχεια, ότι αυτά ακριβώς είχε πει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ieidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί