Γιάννης Ραγκούσης: Μηνύσεις μετά την πρωτοφανή εισβολή στο σπίτι του

Στην «αντεπίθεση» περνάει για την εισβολή αγνώστων στο σπίτι του ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης. Μάλιστα, όπως πληροφορεί μέσω των κοινωνικών δικτύων, κατέθεσε μηνύσεις και έχει κινηθεί και η αυτόφωρη διαδικασία.

Δείτε:

Μετά τα fake news, παραβίασαν και την εξώπορτα της οικίας του Γ. Ραγκούση στην Πάρο

Συγκεκριμένα, άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την αυλή του σπιτιού του, στο οποίο βρισκόταν η μικρή του κόρη.

Ο ίδιος κάνει λόγο για πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση σε βάρος του ίδιου, αλλά και των παιδιών του.

«Είμαι σίγουρος πως τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία και είναι αρμόδια για τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, θα ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης», δηλώνει και υπογραμμίζει πως είναι «το λιγότερο που οφείλω να κάνω».

Σημειώνεται πως την Τετάρτη (5/4) ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απάντησε με εξώδικα στις εφημερίδες Απογευματινή, Παραπολιτικά και Πρώτο Θέμα για την χυδαία και ψευδή προπαγάνδα σε σχέση με το σπίτι του στην Πάρο.

Ταυτόχρονα, ζήτησε επισήμως έλεγχο του πόθεν έσχες του, σημειώνοντας πως «δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Ολόκληρη η ανάρτησή του

Μετά την πρωτοφανή και χυδαία χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι μου στην Πάρο, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος εμού και των παιδιών μου τελεσθέντα αδικήματα και έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Είμαι σίγουρος πως τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία και είναι αρμόδια για τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, θα ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.

Αυτό είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω μετά την αποτρόπαιη πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση και των παιδιών μου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί