Μετά τα fake news, παραβίασαν και την εξώπορτα της οικίας του Γ. Ραγκούση στην Πάρο

Δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο FB έκανε γνωστό το περιστατικό λέγοντας πως η μικρή του κόρη ήταν μέσα στο σπίτι.

Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αυτά είναι τα «αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου».

Μετά και τον τελευταίο γύρο επίθεσης στο πρόσωπό του με δημοσιεύματα για την επιστρεπτέα προκαταβολή που πήρε η οικογενειακή του επιχείρηση στην Πάρο μέσα στην πανδημία, ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε γνωστό πως επιδίδει εξώδικα στις εφημερίδες Απογευματινή, Παραπολιτικά και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και επιφυλάσσεται για το αν θα προχωρήσει και σε αγωγές σε βάρος τους αν δεν ζητήσουν άμεσα συγγνώμη και δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Με αγωγή προειδοποιεί και κατά του Political, αν δεν ανακαλέσει, όπως έχει ήδη ζητήσει απ’ την περασμένη εβδομάδα, τις συκοφαντίες για το σπίτι που διαθέτει στην Πάρο και εκμεταλλεύεται εμπορικά, κάτι που είναι γνωστό εδώ και δέκα χρόνια.

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχετική δήλωσή του επισημαίνει ότι «ουσιαστικά αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος».

Επιπλέον, επαναφέρει το αίτημα για έλεγχο των Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπουργών, μαζί με το δικό του, τονίζοντας: «Εγώ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ ή να κρύψω. Εκείνοι;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί