Qatargate – Politico: Αλλάζει δικηγόρο η Εύα Καϊλή – Την αναλαμβάνει ο συνήγορος του βομβιστή του Παρισιού

Ο πρώην δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του προσώπου που έπαιξε κομβικό ρόλο στις θανατηφόρες βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015, αναλαμβάνει πλέον την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή στην πολύκροτη υπόθεση του Qatar Gate, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico.

Δείτε επίσης:

Αποκάλυψη: Μητσοτάκης, Σχοινάς και Καϊλή σε «μυστικό δείπνο» με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα

O δικηγόρος Σβεν Μαρί, γνωστός ποινικολόγος του Βελγίου, δήλωσε στο Politico ότι θα αναλάβει την υπόθεση από τον ελληνικής καταγωγής δικηγόρο Αντρέ Ριζόπουπουλος, ο οποίος εκπροσωπούσε την κ. Καϊλή από κοινού με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε με τη σειρά του και ο ίδιος ο κ. Ριζόπουλος, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν στην παύση της συνεργασίας.

Ο Mary είναι γνωστός δικηγόρος στο Βέλγιο, τόσο λόγω των πελατών του υψηλού προφίλ όσο και λόγω των δημόσιων εμφανίσεών του.

Εκτός Βελγίου, ο Mary είναι κυρίως γνωστός ως ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Αμπντεσλάμ, το μοναδικό μόνο επιζών μέλος της ομάδας που πραγματοποίησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί