Απεργούν την Τετάρτη δάσκαλοι και καθηγητές – Η ανακοίνωση των ΕΛΜΕ

Την κήρυξη 24ωρη απεργίας για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου αποφάσισε το Γ.Σ της ΕΛΜΕ, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 10:30 π.μ στα Προπύλαια απ’ όπου θα ξεκινήσει πορεία προς τη Βουλή.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές αντιδρούν στον νόμο 4823/21 και την αξιολόγηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ΟΛΜΕ-ΔΟΕ και στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 15/2/23 στις 10.30πμ» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Δάσκαλοι και καθηγητές αντιδρούν στο νόμο 4823/21 και την αξιολόγηση.
Όπως σημειώνουν στη γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ υπερψηφίστηκε με ποσοστό 95,5% το πλαίσιο αιτημάτων και με 100% το πρόγραμμα δράσης που εισηγήθηκε το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

«Σας ενημερώνουμε ότι η ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ υπερψήφισε με συντριπτικά ποσοστά (95,5% το πλαίσιο αιτημάτων και 100% το πρόγραμμα δράσης) την εισήγηση της ΟΛΜΕ. Ως εκ τούτου υπερψηφίστηκαν τόσο η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, όσο και η απεργία της 15ης Φεβρουαρίου και οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ΟΛΜΕ-ΔΟΕ και στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 15/2/23 στις 10.30πμ.

Καλούμε σε απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, με πρώτο βήμα τη μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αξιολόγησης.

Προκηρύσσουμε 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας για τη Δευτέρα 13/2 και την Τρίτη 14/2 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ).

Τα επόμενα αναλυτικά βήματα θα βγουν άμεσα σε επόμενη ανακοίνωση.

Καλούμε σε συσπείρωση στην Ομοσπονδία και σε δυναμικό αγώνα για να ανατρέψουμε το νόμο 4823/21 και την αξιολόγηση».

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Συνάδελφοι , σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην πανεκπαιδευτική απεργία Τεταρτη 15 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλ. Ελευθερίας , ωρα 11.00 π.μ.Σας στέλνουμε συνημμένα Α. Την απόφαση της  Γενική Συνέλευσης των Προέδρων για την ανατροπή υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησηςΒ.  2 έγγραφα για την υλοποίηση της απόφασης  της  Γενική Συνέλευσης των Προέδρων: α) Βήματα για την Απεργία.Αποχή  από την αξιολόγηση β) Δήλωση συμμετοχής στην Α.Α.Γ. ΑΦΙΣΑ ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΦΙΣΑ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ. ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΠΑΛΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
  • ΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

                                                                                     ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ.

                                                            ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11:00 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί