“ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”: Ομολογεί και ανακαλεί τα fake news για Παππά και “βαλίτσες με χρήματα από Καλογρίτσα”

Η εφημερίδα «Απογευματινή» με δημοσίευμά της παραδέχεται ότι όσα έγραψε για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και τα περί χρηματισμού από τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα δεν είναι αληθή ανασκευάζοντας όσα έγραψε στο πρωτοσέλιδό της στις 23 και 26 Ιανουαρίου.

Ουσιαστικά η εφημερίδα, μετά το εξώδικο που έλαβε από τον Νίκο Παππά, παραδέχεται ότι έγραψε ψέματα για τον Νίκο Παππά και δήθεν χρήματα που πήρε με βαλίτσες από τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.

Στο σημερινό φύλλο (7/2), η εφημερίδα με τίτλο «Διευκρίνιση για τον κ. Νίκο Παππά», γράφει τα εξής: 

«Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” τόσο της 23ης όσο και της 26ης Ιανουαρίου 2023, που παρουσιάζει τον βουλευτή Νικόλαο Παππά ως αποδέκτη χρηματικών ποσών και σχετιζόμενο με παράνομες πράξεις, δημοσιεύθηκε χωρίς να προηγηθεί ενδελεχής δημοσιογραφική έρευνα και διασταύρωση πληροφοριών, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και δεν σχετίζεται με την προσωπική και ηθική συγκρότηση του ως άνω βουλευτή και ως εκ τούτου δηλώνεται ότι οι φράσεις “για τις βαλίτσες του Καλογρίτσα στον Νίκο Παππά” και “για τις βαλίτσες με το χρήμα στο δεξί χέρι του Τσίπρα” δεν αφορούσαν τον Νικόλαο Παππά και ανακαλούνται ως προς αυτόν ως προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψή του».

Ο Νίκος Παππάς έχει καταθέσει μήνυση στη γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, ενώ έχει αποστείλει εξώδικα στις εφημερίδες εκείνες  οι οποίες έκαναν λόγο για «λεφτά στον Νίκο Παππά», χωρίς να παρουσιάζουν τις διευκρινίσεις τόσο της προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου όσο και του δικηγόρου του Χρ. Καλογρίτσα, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι δεν ειπώθηκε κάτι σχ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί