ΑΔΑΕ: Κίνηση ματ από Χρ. Ράμμο – Στέλνει τις αποδείξεις των υποκλοπών σε Τασούλα και αρχηγούς κομμάτων

Σε κίνηση ματ προχωρά ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, σπάζοντας το αντιθεσμικό μπλόκο που του έβαλε τις προηγούμενες ημέρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Δείτε επίσης:

Ξανά στην ΑΔΑΕ ο Αλ. Τσίπρας: Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας”- Το φως νίκησε το σκοτάδι (Βίντεο)

Nέα παρέμβαση από το Ευρωκοινοβούλιο για το σκάνδαλο υποκλοπών: Ζητά την προστασία της ΑΔΑΕ και του προέδρου της

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ασκώντας το δικαίωμα που του δίνει και ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος (5002/22) της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη λειτουργία της ΕΥΠ, ο Χρήστος Ράμμος, θα στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, στην οποία θα παραθέτει τα ευρήματα των ελέγχων της Αρχής για τα υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ πρόσωπα μετά το σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρώτη του επίσκεψη στην ΑΔΑΕ, στις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν αποδείξεις και τεκμήρια για την παρακολούθηση από την ΕΥΠ έξι υψηλά ιστάμενων πολιτικών προσώπων. Επισημαίνεται ότι ο δημοσιογράφος και εκδότης του Document, Κώστας Βαξεβάνης, με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι «Η ΑΔΑΕ επιβεβαίωσε την παρακολούθηση τηλεφώνων θεσμικών παραγόντων των οποίων τα ονόματα ήταν στη λίστα του Documento και ερευνήθηκε η πιθανότητα παρακολούθησης με αίτημα του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ενημέρωσε επίσημα τους αρχηγούς κομμάτων, τον Τσιάρα και τον ΠτΒ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί